Deze winkel maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we kunnen verbeteren uw ervaring op onze sites.
Door op de button te klikken aanvaard u de cookies.

close

Workflow

Hoe wordt jouw werk makkelijker. Er bestaan talloze apps. Dit zijn onze toppers !

Workflow

Er zijn 17 producten.

Item 1-12 van 17 in totaal item(s)

Actieve filters

Studiometry

Alle projectgegevens veilig op één plek.

Start je project met een druk op de knop. Automatisch worden je To Do's, Specificaties en planning opgezet. Houd je werk bij met de timer functie en (e-)factureer direct vanuit het programma.

Prijs € 250,00

FileMaker Pro 16

FileMaker Pro 16

FileMaker Pro is eenvoudige, krachtige software waarmee u apps op maat kunt maken voor uw bedrijf die werken op een iPad, iPhone, Windows, Mac en het internet.
Prijs € 349,05

Suitcase Fusion (met...

De lettertypen zijn van cruciaal belang voor je creativiteit. Suitcase Fusion helpt u snel de perfecte lettertypes naadloos te vinden vanuit je favoriete ontwerp-programma, zelfs op het web! Extensis Suitcase is compatible met Adobe Creative Cloud.

Prijs € 100,00

FontDoctor 10 (Mac only)

Herken corrupte lettertypen die je werkt laten ontsporen. Zet corrupte en verkeerd ingedeelde lettertypen in Quarantaine, repareer veelvoorkomende lettertype-problemen, genereer gedetailleerde rapporten over slechte lettertypen en onleesbaar onjuist georganiseerde lettertypesets.

Prijs € 87,12

Parallels Desktop 13 voor Mac

Met Parallels Desktop® kan je Windows en MacOS gelijkertijd draaien. Werk met zowel Mac programma's en Windows programma's tegelijk. Deel het bureaublad en gebruik de voordelen van beide besturingssystemen.

Prijs € 66,11

Enfocus Switch Core Engine

Switch automatiseert het ontvangen en sorteren van bestanden, zodat gebruikers die repetitieve taken niet langer handmatig hoeven uit te voeren. Bestanden worden automatisch gedownload van één of meer FTP-servers of opgehaald uit e-mailbijlagen of hot folders. Vervolgens worden de bestanden gesorteerd in verschillende mappen of op flexibele wijze verstuurd naar de juiste bestemming, zodat elk bestand klaar is voor verwerking of archivering.

Prijs € 2.500,00

Limited InDesign Server - CC

InDesign server is een applicatie dat nagenoeg alle taken van de vormgever zelfstandig kan uitvoeren. VALKE.NET media kan u helpen om producten te maken die de productie vele malen efficiënter maken.

Prijs € 4.870,00

Upgrade v11 naar PitStop...

PitStop Pro is hét PDF bewerkingsgereedschap in de markt.
Om juiste resultaten te garanderen, is het van cruciaal belang dat de kwaliteit van PDF-bestanden wordt gecontroleerd voordat ze worden gedrukt of online worden gepubliceerd. PDF’s controleren op problemen met kleuren, afbeeldingen, afloop enz. heet Preflighten. Vervolgens kunt u eventuele afwijkingen corrigeren voordat de documenten worden gedrukt. Iedere professional in de industrie kent dit. Een goede grafische workflow begint met PitStop Pro.

Prijs € 499,00